Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EWA-BRITT


En poet som gärna skriver gott om andra
Well..vacker stavas med v..
Aldrig låter dåligt humör gå ut över andra
-
Bryr sig om i alla väder
Roar med sina texter
Inspiration kan man hos henne hämta
Tävlingar med fina priser hon ibland fixar
Ty utan Ewa-Britt vore sidan trist




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 556 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-11 11:00



Bookmark and Share


  aol
En fin hyllning att bara instämma i,
2017-10-28

  Blåbäret
fin hyllning...som man bara kan instämma i..
2008-10-12

  Lilla My* VIP
En fiin hyllningsdikt till en underbar, roande och glad Ewa-Britt**
2008-10-12

  Eaglemountains VIP
En fin favorit - som skriver dikt, som tröstar, uppmuntrar mig , varje dag! Tack till en omskriva.....hon förtjänar ALLT.....
2008-10-11

  Mr Lindemann VIP
Med gyllene ord och tankar hon får varje männisas hjärta att banka
2008-10-11

  papessa
hon gör mig alltid glad med sin postitiva lekfulla ordlekar och kommentarer
2008-10-11

  * Ammi *
Här instämmer jag med min högsta stämma, och det tycker jag att fler ska göra!
E-B är en aldrig sinande ljuskälla
2008-10-11

  Havsbris
så sant,
så är det, hon är
med när mer
behövs...

ahhahhahahah
tack för att du
hyller henne
inte lätt ibland
att hitta ord,
men hon är älskad
av alla ;o)
2008-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jg höll på att ramla
av stolen, när jag
såg detta, utanför
är det grått, men
tack vare Dig lyser
solen igen, inom
mig klingar den
glädjen för
fullt så gott!
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm