Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningsfulla menigsskiljaktigheter


Hey, skulle vi byta liv, du och jag?





Överintelligent
ångestskadad
självmordsbenägen

mer terapi och öka dosen

hålen i hjärtat täpper vi till
med mjuka ord och nya piller

smärtan i rösten ignorerar vi
drar åt snarar runt halsen

men jag åt alldrig pillren

och de kunde inte förstå

varför jag inte blev bättre

självmorden ökar med inteligensen
sa de

kanske för att vi förstår
att vi inte har något att leva för
medans dåren
lever för en morgondag exakt likadan som de andra

så jag omger mig med människor
som inte förstår vad jag menar
för då behöver jag aldrig

förklara




Övriga genrer av _Asynja_
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-13 14:08



Bookmark and Share


  Heptica
åh helt underbart!
jag känner att jag kan reflektera
mig i dig, vackert och helt klockrent!

ta hand om dig!
2009-01-30

  LassO
"kommit rätt nu" ? ;=)
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

_Asynja_
_Asynja_