Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är för långt för att oroa sig, hjärtat!


Fuck it all





..jag kanske skulle älskat någon som du innan..

så att det inte hade känts så här
så att jag kanske skulle kunna leva lite längre
i en syrefattig bubbla

kanske..kanske

men inte idag
nej nej

idag ska vi bara vara som vi alltid har varit..starka som alltid
inte kära och lealösa och galna och glada
bara starka för oss själva

inte var det så här jag ville att det skulle bli.
vara.
men så här blev det.
stark.
så jävla fucking stark hela tiden att jag vill kräkas
att bara älska dig, ska det vara så satans svårt



kan vi bryta ner och




börja om?




Övriga genrer av _Asynja_
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Asynja_
_Asynja_