Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siffror

Siffror

Siffror som stiger

Siffror som faller

Pip, pip, pip

Siffror som betyder skillnad
Skillnad mellan liv och död

Pip, pip, piiiiiiiiip





Övriga genrer av Zaldo
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zaldo
Zaldo