Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar



om jag blundar
så ser jag precis
vad jag vill




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 390 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-18 07:22



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Och mer därtill :)
2008-10-21

  friheten
Vackert
2008-10-21

  Therés
underbart! Bokmärkt
2008-10-20

  Blåbäret
så skönt!
2008-10-19

  Michaela Dutius
Ja sant-där bestämmer vi bilderna- på insidan av våra ögonlock
2008-10-19

    ej medlem längre
Men gu så bra!!
En filosofisk pärla!
2008-10-18

  Lilla My* VIP
Precis mitt i prick!!
Om vi blundar slipper vi...se...
2008-10-18

  Eaglemountains VIP
Snyggt! Man ser ju precis det man önskar, när man blundar...
2008-10-18

  * Ammi *
kan vara sant .. haha, men ibland när jag blundar och vill frammana en "bild" så är det faktiskt stört omöjligt .. menar du bokstavligt, ja! man brukar ju säga att man ser och hör det man vill ...
2008-10-18

  Mona*
Japp!
2008-10-18

  Bodil Sandberg VIP
Härligt..befriande..och jag blundar ..mmmmmmmmmmmmm..
2008-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, så sant. O ibland kan det vara skönt att blunda och låta bilder få spela i tanken. /B
2008-10-18

  © anakreon VIP
...och om du avstår från att hålla för öronen hoppas jag du hör min kraftiga applåd!
Carl-Erik
2008-10-18

  DanSan
***************************

Ja så är det - - - och livet ska vara
befriande . . . inte tvingande . . .

Så vackert skrivit!

***************************
2008-10-18

  Lena K Nilsson VIP
Så sant!
2008-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott! Så är
det precis!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm