Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kunde ha varit hennes man, hennes sambo, hennes son eller styvson, hennes dagbarn. Han kunde lika gärna ha varit flicka. Hon kunde lika gärna ha varit man. Det kunde ha varit på en klubb för massochister eller hur det nu stavas


Bara en annan form av misshandel









Hon inte bara retade honom
hon njöt dessutom
av att håna honom

hon väntade ut honom
sedan slog hon honom
om och om igen
med sina ord

som piskrapp föll de
mot hans ansikte
mot hans blossande kinder

rycken i hans ansiktshud
visade var ärren
efter andra rapp redan hamnat
som fallit efter år
av samma sorts behandling

inte bara orden rappade honom
även den stämning hon skänkte rummet
signalerande i ständig direktsändning
medan han hjälplöst kröp ihop
i ett hörn av rummet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP