Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen.

Jag får inte ha känslor för henne, men ibland så faller allting bara.
Jag kan inte tillåta mig själv att känna mina innersta kval för henne.
Hon får inte se mig så här, nedbruten och kluven.




Övriga genrer av Player
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Player