Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Vera Gades text "Ett år med poeter.se"


Jag fick en fråga..

..härom dagen, om vad jag egentligen
gör här på sidan. En fråga som lämnade
mig i funderingar.

Skrivandet i sig, är en god anledning.
Jag som aldrig skrivit förut. Inte hade
jag en aning om att jag skulle trivas
så bra med det.

Läsandet av andras nedskrivna tankar
blir en spännande resa med många
hållplatser, som ger eftertankar och
nya synvinklar.

Alla texter som lämnat ett leende i
sinnet..all energi som hämtats här..

Kommer närmast fram till att
frågan borde varit vad jag
gjorde innan jag hittade sidan..

..HUR I ALL SIN DAR KLARADE JAG MIG!!




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 435 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-10-26 16:26



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Du har formulerat
det jag själv känner!
Tack!
2008-11-04

  Annette Andersson
Fina och kloka motiveringar. Vad vore poeter.se utan Dig och alla andra som skriver och läser...
2008-11-03

    Scribble
en fråga till:
Vad vore sidan utan dig?
Glad att du hittade hit och vi
får njuta av dina fina texter!
Tack för det! /S
2008-10-30

  Carola Zettergren
Mmmm...vad jag än gjorde då,så var det något som fattades...:)
2008-10-29

  Michaela Dutius
Instämmer till 1000%- nej jag skrev inte fel...tusen ska det vara!
Applåd!
2008-10-27

  * Ammi *
ja vad gör man på en poesisida?
fast den har ju flera andra funktioner oxå, man får vänner, inspiration, den fungerar som dajt och raggarsida .. ja man kan göra mycket här
2008-10-27

  Lyckohäxan Enediel
Haha ja jösses...bra fråga :)
2008-10-27

    Scribble
Du är absolut lysande,
keep on writing!
Du klarar dig suveränt!
Hälsning,/S
2008-10-26

  anits VIP
Ja, visst är det så
man blir beroende....
2008-10-26

  Ilona _L
Mmmm, det undrar jag med!
Bra beskrivet!
2008-10-26

    Bodil Sandberg
hii..säkert är vi fler som ställer oss den frågan..allefall jag
så gôddit att vi har denna sida och varandra..pussis
2008-10-26

  Della K
Vad fint vännen...

och vad bra att du hittade hit då!

Stor kram från lugnet efter stormen i Gbg.
2008-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, hur klarade jag
mig utan Dig, som inte
finns bara för mig, utan
för så många andra, med
Dig M*M är det så gott att:
*****V*A*N*D*R*A*****
***********************
2008-10-26

  aol
jaa du så sant
2008-10-26

  Rosmarin
*ler* nä, vad gjorde man innnan...

en trevligt funderande text!
2008-10-26

  Lena K Nilsson VIP
"Vad gjorde jag innan?" Ja, den frågan ställer man sig ibland!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm