Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembernatt



Novembernatt

svartnade stam

natur dryper psalmboksblad
och multnande pärm

biomass prasslar i reng


metaboliss


och ord som flyter iho
till oläsighe

Jag står och lyss
till det sus




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 929 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-29 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande text som innehåller mer än vi anar...
2019-05-15

  Carola Zettergren
MAKALÖST BRA!!!!Applåder!!
2008-10-31

  © anakreon VIP
Ovanligt spänstig disskusion kring en dikt som når fram, men tydligen inte till alla.
Mera sådant!
Carl-Erik
2008-10-31

  Gunwale VIP
Igårkväll var det i sanning novembernatt i min skog!!
2008-10-29

  Gunwale VIP
men nu HAR jag ju tomrummat...? Ännu mer luft?
2008-10-29

  Daniel_78 VIP
helskön sak,

jag tycker som Siliene att lite tomrum
mellan raderna kan få vara med

denna andas verkligen känsloupplevelser

unikt skulle jag nästan våga säga.

mycket bra.
2008-10-29

  Gunwale VIP
Metabolism betyder matsmältning, hoppas jag - men vad betyder lensam? /Jag blir alltid glad för dina ord, S, alltid!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP