Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om pornografi





Siffror är alldeles klart pornografiska, tänk bara så många nummer som folk påstår sig få i sina liv i tid och otid. Siffran sex är ju rätt känd och route 66 är inte heller helt okänt. Ökänt är dessutom talet sexsexsex, religiöst och även på andra sätt, vilka jag väljer att inte vidare dissikera här. Numret 69 är mer känt som det slags sex man utövar med munnen och då pratar jag inte om några slickepottklubbor överdragna med choklad som man annars lätt skulle kunna få för sig. Även bokstäver och ord kan vara klart sexiga och därmed självsklart även pornografiska.
Innan jag fotograferar bilen klär jag förstås av den med blicken, sedan tar jag de typiska nakenbilderna. Fordon utan synliga stötfångare är klart svårare att klä av med blicken, men bara man har möjlighet och tid att klura en smula är det inte svårare än att syna själva bilklädseln… vilket kan vara en smula tricksigt i sig.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 20:17



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha..... både lite lurig och väldigt kul text. Gillar den skarpt!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP