Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:e november



om jag blundar
låter solstrålarna
värma huden
och låtsas lite


skulle jag kunna
tro att våren
var kommen




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 581 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-05 15:55



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Visst är det underbart att lura sig själv, bara lite ibland!
2008-11-08

  Carola Zettergren
MMM..precis så!!:)
2008-11-07

  frantic
mig själv upp i dagen!

i'm just a dreamer
- a schemer
of illusions..

jättefin!
2008-11-07

  * Ammi *
ingen längtar nog så mkt efter våren som jag, längtan börjar direkt när våren är över ..
nu ska jag göra som du, blunda och tro ...
2008-11-07

  Gunilla VIP
Ja, man skulle kunna föreställa sig takdropp
i mitten av februari då vårsolen blir allt
starkare och varmare.
2008-11-05

  aol
vackra tanke
2008-11-05

    Lindizz
Härlig känsla du här förmedlar i dina ord.
2008-11-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Precis, den känslan hade jag igår.../B
2008-11-05

  anits VIP
Ja det kan jag förstå,
solen värmde idag
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm