Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

summering av dagen

sovmorgon
bussresa
sjukgymnastik
fika på stan
fönstershopping
nya gardiner till jul
presenter
biblioteklån
både böcker och skivor
blommor till graven
gåvor
ljus
soffan
Höök på TV
sovdags




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson