Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll



mellan himmelen och helvetet
har jag min plats ikväll

när fasaderna spricker upp
det som finns innanför blottas

vilka är vi då




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-07 16:34



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Känns i magen. Snyggt!
2008-11-08

    Bodil Sandberg
Dikten tycks både högtidlig och lite frustrerad..som det kan va där emellan vid de spruckna fasaderna - snyggt!!
2008-11-08

  Carola Zettergren
En bra fråga..snyggt!
2008-11-07

  frantic
Jättebra!
Kort, välformulerad
av det mest angelägna..

Ja, vilka är vi då?
Å måste vi verkligen
befinna oss mellan
det bästa å det värsta
för att få reda på det?

Eller är vi bara så
just då?

Många frågor..
Väntar på svar

Väntar på fortsättningen.. från dig

Än en gång, tack för en jättefin dikt!
2008-11-07

  Della K
Är det inte då vi verkligen är våra sanna jag?

Vi är alla en blandning av både himmel och helvete.

Det gäller att hitta balansen.

:)
2008-11-07

  aol
javilka är vi
2008-11-07

  aol
javilka är vi
2008-11-07

  Gunilla VIP
Kanske en skymt
av det 'sanna jaget'
kan fås?
Värt att
undersöka?
2008-11-07

  Rolfsdotter
En återkommande fråga...en ständig undran...
2008-11-07

    ej medlem längre
Vilka är vi då? Ja det kan man undra ibland...
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm