Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-) dagens lilla skratt i en grå novemberdag ur barnamun :-) någon av er önskade detta i repris....


Folk som är förälskade...


Skelettet är det som är kvar
när insidan är uttagen och
utsidan avtagen.
Skelettet är till för att ha något
att hänga köttet på.

:-)

En kropp är något som
slutar i skorna.

:-)

En vibration är en rörelse
som inte vet åt vilket håll
den skall gå.

:-)

Folk som är förälskade
håller varann i händerna
så att ringarna inte ramlar av
för dom kostar mycket penger.

:-)

För att få kärleken att hålla
är det jätteviktigt
att vara en bra kyssare.
Då kan det hända att din fru
glömmer att du aldrig går ut
med soporna

:-)

Om man är stel i huden
är det bara att smörja sig
med tigerbalsam,
den verkar fort
för mosad tiger
är starka saker.

:-)




Övriga genrer av Scribble
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-15 16:13



Bookmark and Share


    Maria Malm
Åh, såna underbara klokord!!
2008-11-18

  Blåbäret
väcker spontana skratt de små liven, vilka tankar!
2008-11-16

  genni VIP
Vilka kloka och bra ord :)
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Scribble