Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detvärstamedpolitikenärattdenär såfullavpolitikersomskallvaraså politisktkorrektaattdet oftanoglåtersomattde somuttalarsiggördeti nattmössaneftersom demåstelindainvaddesäger såattdetinteskallgå attställademtillsvars förvaddesagt


Den här regeringen




När sossarna regerade och skulle uttala sig om vad de som satt i regeringen hade liksom på lut... då sade någon representant för dem någonting i den här stilen...
regeringen har beslutat, eller vi har diskuterat eller vi i regeringen tycker...

borgarna har ett litet annat sätt att uttrycka sig på...
...den här regeringen tycker, den här regeringen har beslutat...

vaddå 'den här regeringen'... vilken regering jämför de sig med då? Finns det en annan regering som konkurrerar med den nuvarande?

Jag tycker det låter litet som i valrörelsen, om ni röstar på oss, vi, så kommer vi att regera... inte de andra... de vi konkurrerar med...

...men när man redan har vunnit valet, tycker man sig fortfarande konkurrera med de som är i opposition då?

Jag tycker det låter litet som, 'den här regeringen' har nu fattat ett sådant där beslut igen som kommer att få er skattebetalare att vilja byta ut regeringen vid nästa val, igen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP