Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu uppfattas jag nog som ett ännu större ego, men det är jag stolt över!


Egoistisk

När jag går ut ser jag hundratals människor
De klagar och gnäller
Frågar jag vad som är fel så säger de:


Det är MIG det är fel på


Frågar man då vad de gjort fel så säger de:


ALLT


Ibland gråter jag
Det är när jag tänker på dessa människor
De kan inte se det vackra i sig själva


Det är inget fel på dem


Bara deras sätt att se sig själva
De finns så få självgoda människor idag


Jag är en av de få


Jag berömmer mig själv
Även om jag inte förtjänar det
Men det gör mig glad


Jag antar att jag är egoistisk


Men det gör inte mig något
Fler borde vara som mig


Egoistiska


Folk blir lätt sura på mitt ego
Men fler blir sura på folks gnäll


Skaffa ett självförtroende!


Men tydligen är det svårt
Jag är tydligen för egoistisk för att förstå


Vad är problemet med att älska sig själv?


Alla är vackra


Jag har aldrig mött en ond människa
Däremot har jag mött många egoister


Dem beundrar jag


Fler borde vara som oss


Egoistiska



Tack till dig som räddar jorden från alla som inte tror på sig själva




Övriga genrer av AnnaEss
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 18:21



Bookmark and Share


  Erev
Att man kan se sig själv som bra och älska en själv som man är, betyder inte möjligtvis att man är egoistisk, så länge som det inte går till överdrift
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss