Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fantastisk, vacker, rogivande och kärleksfull kväll


Du var den kvällens ängel, just där, just då.

Underbara Åsa Jinder
du delade med dig
av din musik
av dina sånger
av dig själv
genom kramar
och med dina ord

På våra kinder
rann tårarna, minnestårar,
armarnas hud knottrade sig
av skönheten i din musik och sång
vi fick känna din värme och empati
på våra kinder
rann nya tårar, glädjetårar...

Du gav, du öppnade dig
vi fick, vi tog emot
den stunden tillsammans
vi lägger den i våra arkiv
vi samlar på stunder
vi plockar små guldkorn
vi behöver änglar, du är en ängel!






Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson