Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trettio ord


Guuuh, vad bra jag hade kunnat ha det om jag bara blivit sedd av någon





för att få
må man först
själv ge vänskap

eller kärlek, uppmärksamhet
och gemenskap, att
bara gå o

vänta på att
bli sedd, är
bara att lägga

ansvaret någon annanstans




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 17:59



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
först...? Men alla kan inte va först...? På samma gång?! På samma gång måste vi seeeeeeee
2008-11-30

  Kristina Wallbing
Javisst är det så! Bra uttryckt!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP