Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglamammors träff

vänner änglamammor
gemenskap ljus värme
mysigt mat kaffe kaka
prat minnen tårar skratt
glögg pepparkakor
havet stranden promenad
kallt varma kläder mössa vantar
hjärta sanden namn marschaller
advent värme vänskap kärlek




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-30 23:13



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Det låter varmt och mysigt...
Ser det som en ganska så nära skara av kvinnor som samlats...(i mitt huvud 5 stycken)
En tyst vemodig samhörighet och kärlek...

Ja den här satte fart i mina tankar...dina korta ord sa ändå ganska mycket för mig. Gillar den!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson