Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är ingen vanlig grå regnvädersdag!!



För en ny världsmedborgare
har sett dagens ljus!

Jag har blivit bonus-mormor
till en liten tös!!




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 465 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-02 14:08



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt..grattis och varma kramar!!/B
2008-12-07

  aol
grattis vackert
2008-12-07

  Gunilla VIP
Åh mina varmaste gratulationer!
2008-12-03

    wildrosen
Grattis..vilken lycka, jag ska också snart bli mormor..
2008-12-03

  Maria Zena Viklund
grattis!
2008-12-02

  Blåbäret
Glädjen är stor...stort Grattis...
2008-12-02

  Michaela Dutius
Grattis Maria både till bonusbarnbarnet och till placeringen av dikten.
2008-12-02

  anits VIP
Grattis!! vad underbart
det måste kännas, ett
nytt litet liv som kommit
till världen
2008-12-02

  Lena Krantz VIP
Fantastiskt med de nya små liven och att bli mormor!
;o)
2008-12-02

  Lyckohäxan Enediel
Åh en ny människa att få glädjas åt! Tack för att du delar din glädje här...blev genast på ett strålande humör...mmm...känner bebisdoft och hör små gnyenden...:)
Lycka till med jobbet som bonusmormor...du fixar det galant :)
2008-12-02

  friheten
Grattis!
2008-12-02

    ej medlem längre
Men va kul!!! Grattis! En till att köpa klappar till...hehe
2008-12-02

  * Ammi *
inte för att jag vet var bonusmormor är, men grattis ändå!
2008-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Åhhh M*M!
Stor kram
och grattis till Dig
och till er nya tjej!
Vilken lycka!!!!!!!!!!
****************
*-status det har
i alla kommande dar!
***************
2008-12-02

  Lena K Nilsson VIP
GRATTIS!
2008-12-02

  Carola Zettergren
ÅÅÅ:)Jättegrattis!!!!
2008-12-02

    ej medlem längre
Grattis!
2008-12-02

    Bodil Sandberg
Så underbart mysigt!!!Grattis bonusmormoran!!!
2008-12-02

  Lillasyster F
Grattis! Underbart!
All lycka till dig och den nya lilla världsmedborgaren från mig och min lilla tös.
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm