Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig dröm

Finns du

du som får mig tänka konstiga tankar

 

Finns du

du som värmer min själ så skönt

 

Finns du

du som får mig vilja besöka platser

platser jag bara sett på karta

 

Finns du

du

som får mig att vilja leva

 

Finns du

eller är allt bara en dålig dröm

 

 

 

 




Övriga genrer av johanni
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-02 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl