Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ord, I salute you.

Tänk.
Ja, tänk allt det man ville säga till den som gick bort.
Den som for till Himlen utan dig.
Denna människa som nu agerar som ängel.
Denna människa som tänker på dig var dag så som du tänker på denne.

Ge tröst.
Få tröst.
Bli trött.
Få styrka.

Allt som händer, har en betydelse.
Inte för att det stämmer men det är en trevlig tanke.
Vad man än har för trött kan ge en styrka.
Styrkan som denne person kanske inte kunde ge.

I don't want to be alone.
It's dark.
It's damp.
I need You.

I am here.
With you.
Always watching.
Always waiting.

When you sail the golden boat to heaven.
I'll be there.
Embracing you.
Making sure, in person that everythings allright.

They need you. The first thought.
We need you. The second thought.
I need you. The thought that comes so late.
Why... Why did you?

So many questions, maybe, just maybe everything will be allright.
I'll still love you.
You know how it feels.
The World stops.

Hallowed be thy name uncle.
Så som du äro i himlen.
I will forever love you.
Du, och alla de förlorade.
Stand by our side's.
Vi behöver er.
You need us.
Vi förlorar aldrig varandra.

Lycka till.




Övriga genrer av Dark Angel
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-12-05 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark Angel
Dark Angel