Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Princess med texten ’Erotik’ inspirerade kommentaren något bearbetad 'som för att passa stämningen i juletid'


Kritik på en text (115)





jag läste en gång en text
av en äldre kvinna som önskade
att hon kunde hänga av sig
kroppsskinnet och brösten tillika
varje gång hon kom hem ifrån jobbet
för att resten av tiden kunna hushålla
som en riktig karl

(tydligen menande på att det var mer
arbete på hemmaplan än på jobbet
en förmodat något ironisk text)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-18 18:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även jag har haft förmånen att förlägga saker, ehuru jag ikke är förläggare av böcker annat än när jag särskilt letar efter en eller annan sådan hemmavid
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP