Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik på texten 'jag har häftat fast... ' av johanna tycker


Kritik på en text (119)

.
.
.
.
...vilken närmast otroligt äcklig text
kunde inte ha gjort det bättre själv
men så ser jag inte så mye tv heller

har slängt ett överkast
över apparaten och tänker ta av det
lagom till sommaren
när det ändå är
innesittarkvällar som gäller

ute går det ju inte att vara
för alla pensionärer
som är ute och festar då...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-12-22 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP