Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vild röst viskar

En vild röst som viskar. Den har alltid kallat, vare sig jag har lyssnat eller inte. Genom drömmar och känslor talar min inre röst. Den bli tydligare och tydligare ju mer jag öppnar för att lära känna mig själv. Det är inte lätt att skilja på mitt inre barns röst och den inre djupa kunskapen. Om jag har kunskapen om mitt inre barn, vem hon är och vad hon vill, kan jag lättare ta hand om mig själv och även hitta min intuition och instinkt.

En dag då jag var på väg till ett möte fick jag syn på ett par vid vägkanten. Känslan som fyllde hela mig i sekunder av klarhet var; Kvinnan kommer rusa ut på vägen framför min bil. Mitt förnuft tog mig till sans och menade att det var ju otänkbart. Jag saktade därför inte ner men för säkerhets skull höll jag ett extra vaksamt öga. Skulle det hända? Hon rusade ut på vägen i totalt raseri och såg inte min bil. Jag var vaksam och vejde samtidigt som hennes partner fattade henne i armen och drog in henne till vägkanten.




Övriga genrer av My Rådmark
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark