Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett kök. Alldeles för sent.


Att göra slut. Eller äggröra.

-Om jag stannar här inatt då?
-Vad är det för särskilt med just den här natten?
-Måste det vara nåt särskilt?
-Vad blir bättre av just den här natten, vad blir helt - som var trasigt?
-Jag kan hålla om dig.
-Vad blir fullt som var tomt? Vad blir närvarande, som är frånvarande?
-Jag.
-Du förstår mig inte.
-Jag kan hålla om dig
-Det räcker inte. Inte nu. Inte här.
-Vad vill du ha? Är du hungrig? Jag kan fixa äggröra.
-Ser du inte att vi går ifrån varandra?
-Jag säger ju att jag kan sova här.
-Tänk om vi hade flyttat ihop när vi pratade om det förut, du vet, på sommaren.
-Då hade jag hållt om dig.
-Eller sovit på soffan.
-Vill du ha äggröra?
-Hur gör man slut?
-Vill du ha ketchup till?
-Hur räcker man någonsin till?
-Du har visst ingen ketchup.
-Om jag gör slut med dig? Hur ska jag göra då?
-Det finns inget smör heller.
-Ska jag skriva ett mail eller ett sms? Eller vill du att jag säger det direkt?
-Jag får visst steka i olivolja.
-Det får bli ett gammaldags, romantiskt brev.
-Oregano är ganska gott till, det blir bra.

-Så du ska sova här?
-Ja det ska jag.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex