Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett kök. Alldeles för sent.


Att göra slut 2

-Förstår du nu?
-Förstår vaddå?
-Nähä men om jag gör såhär då.
-Vad gör du?
-Ser du inte det? Jag lägger ringarna på bordet.
-Varför gör du det?
-Jag går ifrån dig.
-Jag förstår inte.

*tyst*

-Vi har ingen gemenskap längre.

*tyst*

-Jag älskar dig. Men vi har ingen gemenskap längre.
-Vad ska jag säga?
-Jag har aldrig känt mig så ensam som när jag levt med dig.
-Jag har aldrig känt mig så hel som när jag levt med dig.
-Jag känner mig halv.
-Jag längtar efter oss.
-Jag längtar efter mig själv. Jag sover på soffan inatt.
-Ja.








Övriga genrer av Tea Alex
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 22:49



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sorgligt och berör, levande dialog.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex