Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en hall. Alldeles för sent.


Kanske grönsåpa är bättre?

Om jag inte går utan stannar vill du hålla om mig då?
Va?
Ja vill du hålla om mig då?
Ofta?
Över huvudtaget?
Har du dammsugit?
skulle du inte hålla om mig?
Shit det är ju jätteäckligt! Kolla här bakom skohyllan!
Jag saknar närhet.
Stora korvar av damm!
Det känns som om hela min kropp består av 100 kvadratmeter hud som behöver beröring.
Vi skulle ha köpt ett sånt där smalt munstycke.
Det nästan vibrerar i huden.
Då skulle vi lätt ha dammsugit här bakom. Utan att skorna ramlat ned.
Om jag köper en städerska åt dig?
Jag behöver städa bakom spisen också.
Kramar du mig då?
Har du en enda gång sen vi flyttat ihop igång dammsugit bakom spisen?
Jag går och lägger mig nu.
Har du köpt gulsåpa?
Jag tror jag flyttar imorgon.
Eller grönsåpa kanske är bättre?
God natt.




Övriga genrer av Tea Alex
Läst 167 gånger
Publicerad 2009-01-04 23:59



Bookmark and Share


    misan
"Ja vill du hålla om mig då?
Ofta?
Över huvudtaget?"
tycker om.

och en annan tanke som slog mig var att det kan låta sådär i huvudet på bara en person. om du förstår hur jag menar...
2009-01-05

    Tea Alex
Oj hm flyttat ihop igång ska det inte stå. Ta bort igång.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex