Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett kök. På morgonen.


Åka skridskor

Det är nog inte det svåraste, faktiskt.
Vaddå menar du?
Man skulle nog egentligen kunna göra det redan idag.
Ska vi tapetsera om i vardagsrummet i vår?
Om jag sa det till dig nu, skulle du tro mig då?
Har du tänkt på vad fint det skulle bli med gröna tapeter?
Om vi inte får barn lämnar jag dig.
Man skulle kunna ha gult i barnkammaren.
Om jag inte får bli förälder är det inte värt det.
Med vita gardiner till.
Vi skulle kunna åka skridskor tillsammans, alla tre.
Jag kanske ska köpa den där byrån ändå, den på den där loppisen?
På Vaksalatorg, där kan vi åka skridskor.

*tystnad*

Jag går och köper tapetrullar nu.
Okej





Övriga genrer av Tea Alex
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-01-05 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vaksala torg. En fin plats. Har minnen därifrån.
Skridskor har jag försökt att stå på en gång. Minns inte hur gammal jag var.
Tjejskridskor var det dessutom. Min kompis lånade mig sin storasysters...
Men jag saknade tydligen intresset. Därför gav jag upp efter några minuter.
Det var samma sak med skateboard, några år senare.
Det gäller att vara motiverad.

"Omgiven av gröna tapeter", som Reeperbahn sjöng.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex