Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan är om man bör låta vissa saker passera bara för att det finns det som är värre. Om jag ser en olaglig omkörning på gatan och sedan en minister snatta i en affär så blir jag ju lika upprörd över denna omkörning helt visst.


Något litet om identitet






Jag kör med dubbla roller
dels är jag med på att gå in
i en ideell organisation för att hjälpa andra

sedan ansöker jag själv
om sådan hjälp och kräver att få mig
som hjälpare till mig själv...

...jag kommer då alltid att träffa
en och samma person
ungefär som man kan ha
en så kallad husläkare

som jobbar i ett så kallat läkarhus
eller iallafall ett hus där läkare håller till
när de arbetar som läkare så vitt jag vet.

En annan bra sak med att vara sin egen hjälpare
är att man kan gå ut som för att ta en promenad
för att sedan gå hem, ringa på dörren
se den öppnas av sitt eget jag och bli välkomnad
som en i familjen och då ha det bästa av sällskap
i någon timme eller två.

Sedan är det bara att gå
och säga att vi skall ses veckan därpå
eller så igen.

En absolut obetalbar tjänst att verka för.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 00:55



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Även jag har som hobby att odla/vårda den människa som hänger trofast kvar ...runt mig...liksom...
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP