Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Det inom parantes är hennes tankar)


Att veta och att våga.

-Du kan inte göra såhär!
-Vad menar du?
-Du kan inte bara vela fram och tillbaka på det här sättet!
-(ska jag säga det nu på en gång?)
-Antingen dejtar vi eller inte!
(att jag vill men inte vågar?)
-Du sa ju för faan för bara nån månad sen att vi bara skulle vara vänner?
-Det var inte meningen, förlåt.
-Har du nån aning om vad du gör med mig?
(har du nån aning om vad DU gör med mig?)

*tystnad*

-Jag önskar att vi inte pratade i telefon just nu, det vore bättre om vi..jag menar...äsch.
(nu skulle jag kunna säga det)
-Tänker du inte säga något?
-Förlåt.
-Du leker med mig.
- (Nej! NEJ!)
-Vi får prata senare gumman, jag är för upprörd nu.
-Okej. (helvete!!!)
-Ja....ja. Hejdå.
(säg det! säg det!)

KLICK





-Jag älskar dig.







Övriga genrer av Tea Alex
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 22:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Komplicerad situation.
Jag skulle nog dra mig ur om jag vore du.
2009-01-13

  Måna N. Berger
Ring upp igen, och SÄG DET!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex