Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en inte helt ny text, bara inte inlagd här tidigare


Fängslande ung frågeställning




Om blott akvariefisken
haft tillgång till en pensel

undrar om den då klottrat
glaset fullt av akvareller?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-25 05:44



Bookmark and Share


  Mona*
*ler bara*
2009-01-25

  Bjarne Nordbö
i den sista arbetstimmen denna natt räddade du mig med denna.
2009-01-25

  Dr Jimmy Johansson The 777
Fisken hade beskrivit sin vattenskräck för oss
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP