Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stod inne på muggen och gjorde dag när jag kom på den här lilla avarten, att göra dag är för övrigt att tvätta sig och borsta händerna...


Grisigt (aforism)





Att kalla en människa
som jag för lortgris

det är förstås (helt naturligt)
att förolämpa grisarna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 12:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
både ock....skulle jag vilja säga:)
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP