Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frukostdags.


Att skicka smöret

-Kan du skicka smöret?
-Jag kanske borde banta.
-Jag älskar fett. Smör speciellt.
-Ser det inte ut som att jag börjar få valkar. Här.
-Jag tror jag ska köpa en semla.
-Har du tänkt på en sak?
-Jag tänker på många saker.
-Ibland är det som att du inte lyssnar.
-Jag tror jag ska köpa ost till ikväll.
-Det ligger ju ett gym rätt nära här.
-Till pizzan.
-Va?
-Det är gott med pizza med mycket ost.
-Jag kanske kan börja träna där.
-Salami är också gott.
-Om jag slutar äta frukost kanske jag går ned, i vikt?
-Och oregano.






Övriga genrer av Tea Alex
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 12:02



Bookmark and Share


  Blodros
haha...monologer, det där upplever jag ofta att så funkar de flesta samtal..
bra be-skrivet !!
2009-02-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Är det den inre dialogen
som startar :-)
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Sluta äta frukost är det sämsta man kan göra.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex