Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott med broccoli

-Vad har du gjort idag?
-Jag har handlat broccoli!
-Förutom att sitta där vid datorn?
-Jag tänkte göra lax i ugn!
-GÖR du något någonsin egentligen, om dagarna?
-Det tycker du ju om...
-Har du några kompisar förutom msnvännerna?
-Jag ska hälsa från Charles 72 förresten.
-Borde du inte skaffa dig en hobby?
-Jag kanske ska ha i räkor?
-Något vettigt, som inte har med msn att göra?
-Jag har köpt sån där chreme fraiche med smak också.
-Kan vi inte stänga av den jävla radion?
-Jag tog light.
-Jag hatar reklamradio!
-*nynnar med radions musik*
-Imorgon är det du som söker jobb!
-Du kan väl ta och duka nu? Så börjar jag med maten.
-Du är tamejfan helt otrolig!
-Det ska bli så gott med broccoli.





Övriga genrer av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 22:00



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-)
2009-02-09

  Måna N. Berger
Parallelluniversa som aldrig möts! Milt ironisk absurdism i dessa dina dialoger.
2009-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Broccoli är underbart!

Fisken får vara för min del...

Ständigt detta med att man måste göra något.
Själv är jag övertygad om att jag skriver mer på datorn på en dag än vad en genomsnittssekreterare gör på två.
Vi har så olika värderingsgrunder, vi människor.
2009-02-09

  friheten
Ta den nya Milda chesse, det blir extra gott
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex