Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste lyssna


Det är konstigt egentligen,
kropppen har en stoppknapp.

Det är när kroppen säger ifrån,
nu vill jag inte mer.

Min kropps mage sa till mig,
nu orkar jag inte mer.

Den gav mig smärta
och tillhörande besvär.

Jag var tvungen att lägga ner,
hela verksamheten på vila.

Det blev sjukhusbesök,
provtagning och undersökning.

Magen sa sitt,
doktorn sa sitt.

Nu har kroppen vila
från allt under några dagar.

För att sedan startas upp
till vardagen igen.




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 18:04



Bookmark and Share


  AjBi
Kroppen säger alltid ifrån och mer brutalt när vi vägrar lyssna på den. Där har jag själv hamnat och därför varit borta härifrån en tid. Tänkvärt blir det och jag slutar aldrig förundras över hur man blir bemött av arbetsgivare som inte accepterar att nu kommer inga stålar inrullande pga sjukdom. Bra att stanna upp i livet och reflektera emellanåt - fast jag är dålig på att göra det frivilligt *s*
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson