" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Resfeber

 

 

Tiden går

Går

 

Går

 

Går

 

 

Sekund för sekund

Om än sakta

Sakta

 

sakta

 

Sakta

 

Men sakta och säkert

tar resfebern tag

I

Mig




Övriga genrer av johanni
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-20 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl