Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förkortade versioner


vanlig dikt

olycklig kärlek
aj aj

Föda barn
tjoho

svårplacerad ångest
urk




Övriga genrer av Danic
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic