Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott omdöme


Gott omdöme, sa hon.

Egentligen var det ju bara,
att hon ville att det skulle
stämma överens
med hennes eget.




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 412 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-07-28 16:27



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja, det kan man ju inte säga emot
det finns ju ingen mall över detta omdöme
2009-08-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, ibland kan ord som uttalas spegla talarens tankar mer än vad h*n anar.
Skönt att du genomskådade det.
2009-07-31

  Rosmarin
Klokt. Insiktsfullt!

så är det nog ofta, och det är därför jag drar öronen åt mig när man pratar om s k sunt förnuft. T ex när man säger att barnuppfostran, det handlar egentligen bara om sunt förnuft. En gång i tiden - och fortfarande i många andra länder - så är t ex aga en del av detta s k sunda förnuft.
2009-07-31

  walborg
Ja - det finns bara ett överjag i världen och det är mitt! Bra!
2009-07-30

  * Ammi *
tänkvärda ord!
2009-07-30

  Gunilla VIP
Sätta sig själv
som mall
för övriga
att efterlikna
eftersträva
likformighet.
2009-07-30

    Bodil Sandberg
ja då blev det ett gott omdöme minsann
när det föll på läppen..all betänklighet försvann***
bra bra ordat om hur det är!
2009-07-29

  aol
ja vist kan det vara så för det mesta underfundigt
2009-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja så kan
en del tycka
det är ju deras
hela lycka... De
gör det så lätt
för sig... Bra
beskrivet från
levande livet!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm