Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vill så gärna synas.


Sveriges längsta halsduk

Det var så lätt att att överdriva saker, tänkte hon. Så lätt att saker blev fixerade och uppblåsta. Tex när hon skulle träna och tränade varje dag i två veckor och sen hade så ont överallt att hon inte kunde ställa sig upp ens. Fånigt. Sen hade hon givetvis slutat träna helt, hur bra nu det var. Eller när hon skulle vara miljövänlig och drog sig för att köpa ett par nya jeans fast hon bara hade två par och det ena paret gick sönder.

Hon ville helt enkelt ha ordning på saker, hon ville ha något att tro på. Något att förlita sig till. Något hon kunde stå för. Hon ville ha något hon kunde använda för att förstå vem hon var. Att kunna presentera sig själv och lägga till att hon var medlem i den här och den här föreningen skulle göra att hon verkade mer spännande. Trodde hon. Hon var så alldaglig. Hon behövde bli mer spännande, hon ville sticka ut.
Stickning?
Hon kanske kunde sticka sveriges längsta halsduk???
Nä, nej vad fånigt. Men något skulle hon hitta på.
Hon hade bara inte kommit på vad än.







Övriga genrer av Tea Alex
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex