Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär


Blå......blå............små.....bär

Lika..............vi.............är




Övriga genrer av Fia58
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58