Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi alla innerst inne kan synas vara romare, i själ och hjärta, är det kanske ändå en av förklaringarna till varför vi inte bara kan leva i ständig styrka, dygd och färdighet


Gangster på vinst och förlust






min högra hand föll
medan jag
ännu smekte hennes kind
med den vänstra
som av kärlek

men han som föll var gammal
hade förfallit i sin gärning
blivit en belastning
medan min kärlek till henne
växt sig allt starkare

det är svårt att härska och söndra
samtidigt hålla ihop ett imperium
medan kärleken spinner sina nät
till älskarens förfång och förfall
nu är riket även det i fritt fall




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP