Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten 'sexbesatta' av mare, inspirerade


Kritik på en text (188)







om det inte finns ord
för att beskriva denna ondska

var kommer då dina ord ifrån och hur
skall man kunna bekämpa ondskan
med alltmer höjda röster
om ondskan inte kan beskrivas?

Enligt min ringa mening
finns det få saker som trotsar en beskrivning
förklaringsmodell eller ord
att uttrycka sin oro med...

jag vill hävda att det är just orden
som måste brukas till att uttrycka känslor
som då kan läsas av dem
som visserligen hyser sådana känslor
men som tycker att orden fattas dem.

Ordet, eller pennan kanske, sägs ju
vara mer mäktigt än svärdet.

Ord måste till för att sprida kunskapen
om hur att se varningstecken i tid
samtidigt utan att bedriva häxjakter
som mer tjänar till att föröda
än till att förhindra brottsliga företeelser




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-28 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP