Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allas världar, av fanny, inspirerade


Kritik på en text (189)





tankvärd text

livet är den film
i vilken huvudrollen
innehas av dig

och alla andra
hur nära de än verkar stå dig
är blott biroller




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 11:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
I ens eget liv innehar man alltid huvudrollen;=)
2009-04-03

  Marlboroman/Hg VIP
Som hette Ronny Berk.
Teflonpanna – jag.
2009-03-30

  Marlboroman/Hg VIP
Håller med Benny.
2009-03-30

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, på den scen där livs vara utspelas råder
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP