Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför...



"Gnesta?"


"Det går om en 10 min... en kvart."














































senare
har du lagt dig på spåret






















kan du inte bara låta mig vara?




Övriga genrer av Nightngale
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-31 15:47



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Mörka färger i få ord och rymd.
Stiligt...
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale