Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen på ett stort torg i Södertälje centrum, grabben på bilden är en verklig personlighet som ibland går bra att ta med på utflykter, i hyran av honom för en dag ingår plikten att se till hans behov av mat och annat som kan verka aktuellt


Vrakgods



Om det kommer
som en överraskning
för dig att

världen ser ut
som den gör
sök i ditt

eget hjärta efter
sanningar som skall
komma att chockera

de människor som
gör verkligheten till
en värld av

fuskare och egotrippade
vrak, där du
står på barrikaderna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP