Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig

när jag säger
älskar dig
inte för att
smickra
inte för att
fjäska
och locka
för att
jag
bara
älskar dig.
om jag säger
älskar dig
inte för att
säga saker
inte för att
belasta dig
för att
för att
inte kan rå för det
den vätska som rinner
i mitt hjärta
är av rödaste vinet
och du är gjord av
samma ämne
som mitt hjärta
samma ämne som vinet
vinet som gör mig berusad
du gör mig berusad
du ger mig en brusning
som inte ens vinet kan ge
du gör mig upphetsad
du ger mig vingar
med dig kan jag flyga
över all moln
över verklighetens gränser




Övriga genrer av Adrian Arian
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 00:27



Bookmark and Share


  Roula O
kärleken är sådan ja...fint skrivet om den
2009-04-16

  Junitvillingen
Sådan kärlek går inte att tvivla på - den är levande, stark och så äkta. Fint formulerat!
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian