Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inte poesi, det är 'bara ord'


Det här är inte poesi







kärleken till medmänniskan
liksom till familjen
är något ljuvt

att längta efter
åter och igen
ibland sitter en

sådan medmänniska någonstans
och gråter, åter
och åter igen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP