Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord, om du tror detta är stor poesi ber jag dig resa till en annan planet, ety denna är bebodd av människor


Sådana som jag använder huvudet...






…att sätta hatten på.

Att tänka med det
händer också, vilket ger
viss huvudvärk ibland




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP