Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även om poeter varit varandras systrar och bröder skulle de nog ändå inte ha lälttare att förstå varandra och alla dessa känslor och 'tänk' texterna rymmer


Två poeter emellan





trots vi inte förstår
vad den andra skriver
eller vill säga med en text

ändå läser vi varandras texter
njuter av dem
som väl bara en trafikskadad
kan göra av att tvingas resa med bil...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP